Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@00:56:40 GMT

نقشه واکسن در همسایگی ایران

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۹۹۶۵۶

نقشه واکسن در همسایگی ایران

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری، در امارات 4واکسن تأییدشده کووید-19از سوی سازمان بهداشت مجوز استفاده اضطراری گرفته است. واکسن‌های سینوفارم از چین، فایزر از آمریکا، اسپوتنیک از روسیه و آسترازنکا از سوئد برای واکسیناسیون جمعیت 9میلیون نفری این کشور درنظر گرفته شده است. به‌گفته مقامات اماراتی، تاکنون 6میلیون‌و94هزارو954نفر در این کشور واکسینه شده‌اند و جالب است بدانید فقط طی 24ساعت 81هزارو790دوز واکسن به مردم این کشور طبق اولویت تزریق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدد دقیقا مطابق با برنامه وزارت بهداشت این کشور برای تهیه واکسن برای همه افراد جامعه و تلاش برای رسیدن به مصونیت اکتسابی ناشی از واکسیناسیون است که به کاهش تعداد موارد و کنترل ویروس کرونا کمک می‌کند. آمارها نیز خبر از کاهش 22درصدی موارد ابتلا از زمان آغاز واکسیناسیون می‌دهد. پیش از این مقامات بهداشت دوبی گفته بودند در تزریق واکسن سوئدی آسترازنکا بین دوزهای اول و دوم فاصله‌ای 10هفته‌ای درنظر گرفته شده است. به ادعای اداره بهداشت دوبی طبق مطالعات انجام شده، هرچه فاصله بین دوزهای واکسن آسترازنکا بیشتر باشد، اثربخشی آن نیز بیشتر خواهد بود.

به این ترتیب، طبق این مطالعات و توصیه‌های سازمان بهداشت جهانی، اداره بهداشت دوبی تأیید کرد که این فاصله برای پاسخ بهتر و اثربخشی بیشتر در واکسیناسیون با آسترازنکا درنظر گرفته شده است. با وجود واکسیناسیون حداکثری جمعیت امارات متحده عربی کمیته عالی مدیریت بحران و بلایای دوبی به ریاست شیخ منصور بن محمد بن راشد آل مکتوم اعلام کرد که اقدامات پیشگیرانه کووید-19 معرفی شده در اوایل فوریه تا آغاز‌ ماه رمضان تمدید خواهد شد.

عراق در آغاز راه واکسیناسیون

وزیر بهداشت عراق اعلام کرد که روز گذشته 50هزار دوز واکسن چینی از شرکت سینوفارم به این کشور اهدا شده است؛ بنابراین کمپین واکسیناسیون که مدت‌ها بود در انتظار آن بود، آغاز به‌کار کرد. سیف البدر، سخنگوی وزارت بهداشت عراق در این باره گفت: این 50هزار دوز در مرحله اول به 3بیمارستان در بغداد و برخی از استان‌ها ارسال شده است و واکسیناسیون نیز در همان زمان آغاز شده است.

در همین حال البدر از توافق با سفارت چین در بغداد برای خرید 2میلیون دوز دیگر از این واکسن بدون اشاره به جزئیات پرداخت و زمان تحویل خبر داد.

واکسن سینوفارم ساخت انستیتوی تولیدات بیولوژیکی ووهان است که به‌گفته این شرکت 72.51درصد اثربخشی دارد و از این نظر بعد از رقبای آمریکایی و انگلیسی خود که هرکدام 95درصد اثربخشی نشان داده‌اند، قرار می‌گیرد. گفته می‌شود که کارمندان بخش‌های درمانی، نیروهای پلیس و امنیتی و سالمندان در اولویت تزریق واکسن در عراق قرار دارند و واکسیناسیون نیز به‌طور رایگان انجام می‌شود.

نخستین دوزهای واکسن سینوفارم در حالی به عراق رسید که دولت این کشور با انتقادات فزاینده‌ای نسبت به نحوه برخورد با بیماری همه‌گیر روبه‌روست. برخی از مقامات عراقی پیش از این تحت واکسیناسیون قرار گرفته‌اند؛ دو مقام فعلی و یک مقام پیشین عراقی به AFP اعلام کردند که در ژانویه 2دوز از همین واکسن چینی را دریافت کردند.

پیشرفت ترکیه در واکسیناسیون

ترکیه ازجمله کشورهایی در همسایگی ایران بود که موفق شد با قرنطینه کامل در مقاطعی که شمار مبتلایان و فوتی‌ها بالا می‌رفت، روند ورود به پیک دوم شیوع را کنترل کند. با این حال، باوجود اینکه موفق شد تعداد مرگ‌ومیرها را تا 100نفر در روز کاهش دهد، اما چالش همچنان باقی است. در شرایطی که قرنطینه همچنان روزهایی در این کشور انجام می‌شود، اما تعداد مبتلایان کووید-19 از 7هزار نفر طی یک روز به 9هزارو572نفر رسیده است. اما همانطور که نگرانی‌ها افزایش یافته است، کورسویی از امید برای میلیون‌ها نفر از جمعیت این کشور نیز به‌وجود آمده است: واکسیناسیون.  فاحرتین کوچا، وزیر بهداشت ترکیه روز گذشته اعلام کرد که بیش از 50میلیون نفر از مردم این کشور طی 2ماه آینده واکسینه خواهند شد. به‌گفته کوچا   دولت این کشور امیدوار است تا پایان ‌ماه مه نیمی از مردم کشور را علیه بیماری ایمن کند.

تعداد افرادی که نخستین دوز واکسن خود را در این کشور دریافت کرده‌اند تا روز جمعه گذشته به 6.7میلیون نفر رسیده است؛ درحالی‌که عدد کلی واکسن‌زده‌ها به 8.3میلیون نفر می‌رسد. او گفت برای اینکه دولت بتواند ادعای کنترل شیوع را داشته باشد باید حداقل 60درصد از مردم واکسینه شوند و برای این کار معاملات و قراردادهای لازم برای خریداری دوزهای آینده واکسن انجام شده است: ما می‌دانیم که در آوریل یا مه حداقل 105میلیون دوز دیگر واکسن خواهیم داشت. آنچه برای ما اهمیت دارد این است که تا پایان مه واکسیناسیون را به پایان برسانیم. به‌گفته کوچا، یک محموله با 100میلیون دوز از واکسن شرکت چینی سینوواک به این کشور خواهد رسید. واکسیناسیون‌های انجام شده قبل در این کشور نیز با همین شرکت بوده است. دوزهای دیگر واکسن از فایزر آمریکا، اسپوتنیک روسیه و مدرنای آمریکا تامین خواهد شد.

کمک چین به افغانستان

چین 400هزار دوز واکسن از شرکت سینوفارم به افغانستان اهدا کرده است تا اقدامات ایمن‌سازی‌ علیه کووید-19 در این کشور که از هفته گذشته آغاز شده است، تقویت شود. غلام دستگیر نظری، وزیر بهداشت افغانستان در ابتدای برنامه ایمن‌سازی‌ به خبرگزاری رویترز گفت: سفیر چین در کابل طی جلسه‌ای با مقامات بهداشت ما گفت که کشورش 400هزار دوز واکسن برای واکسیناسیون علیه کووید-19 به ما اهدا خواهد کرد. نظری در ادامه گفت: واکسن سینوفارم از سوی سازمان بهداشت جهانی تأیید شده است، اما هنوز زمان رسیدن این محموله به خاک کشور ما مشخص نشده است. تاکنون بیش از 120نفر از کادردرمانی افغانستان در 34استان مختلف واکسن زده‌اند. به‌گفته مقامات واکسیناسیون نیروهای امنیتی نیز آغاز شده است.

افغانستان تاکنون 500هزار دوز واکسن انگلیسی آکسفورد-آسترازنکا را از هند دریافت کرده و به همین ترتیب موفق شده است از هفته گذشته واکسیناسیون را آغاز کند. مقامات بهداشت افغانستان گفتند که برنامه بین‌المللی کوواکس که هدفش پیشرفت در واکسیناسیون جهانی و دسترسی کشورهای در حال توسعه به واکسن‌های معتبر است برای پوشش 20درصد از جمعیت 38میلیونی این کشور واکسن تامین خواهد کرد. افغانستان تاکنون نزدیک به 56هزار مبتلا و 2444مرگ بر اثر کووید-19 را ثبت کرده است، اما کارشناسان ادعا می‌کنند که آمارها به‌دلیل عدم‌دسترسی بسیاری از مردم این کشور به آزمایش و امکانات درمانی درست نیست.

پربیننده ترین ضرورت ایجاد تسهیلات بیشتر برای فرهنگیان آزمون جدید برای استخدام معلمان برگزار می‌شود اسامی کاندیداهای احتمالی انتخابات ۱۴۰۰ خبر مهم برای معلمان متقاضی آزمون اصلح قیمت نجومی واکسن کرونا در ناصرخسرو!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: واکسن کرونا برجام دوز واکسن کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۹۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود