Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس گفت: گام اول تعامل بین دولت و مجلس با رای اعتماد حداکثری به وزرا به خوبی و با حسن نظر و با روحیه همکاری برداشته شد؛ اراده مجلس از روز نخست همین بوده و ان‌شاءالله به همین ترتیب تداوم پیدا خواهد کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه ۱۴ شهریور) در جلسه علنی مجلس و در نطق پیش از دستور اظهار داشت: از همه همکارانم در مجلس شورای اسلامی که در بررسی رأی اعتماد به کابینه دولت سیزدهم با تلاش فراوان و کاری فشرده و برنامه‌ریزی شده برگی درخشان در کارنامه مجلس یازدهم ثبت کردند تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در یک برنامه‌ریزی منظم برای اولین بار همه نمایندگان مجلس با تشکیل ۲۷۵ جلسه با تمامی وزرای پیشنهادی در کمیسیون‌های تخصصی و فراکسیون‌ها به صورت مستقیم و چهره به چهره آشنا شدند که این امر نقش مهمی در شناخت دقیق‌تر نمایندگان از وزرا ایفا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با عدم اجازه ورود به افراد غیرمسئول امکان ایجاد حاشیه‌های معمولی که بعضا در دوره‌های گذشته وجود داشت، از بین رفت و فضایی امن برای رسیدگی به صلاحیت وزراء ایجاد شد و در نهایت بعد از چند روز پرکار در محیطی منطقی و در نظمی ویژه فرایند بررسی و رأی به کابینه در صحن علنی مجلس نهایی شد.

قالیباف گفت: نمایندگان مجلس برای تسریع در تشکیل کابینه با اعتقاد به اینکه رئیس جمهور محترم مسئول اجرایی کشور است، با رأی حداکثری به تیم کاری جناب آقای دکتر رئیسی زمینه تشکیل دولت قوی را برای حل مسائل اساسی مردم ایجاد کردند.

وی افزود: ما فکر می‌کنیم این موضوع گام اول در تعامل بین دولت و مجلس به خوبی و با حسن نظر و با روحیه همکاری برداشته شد؛ اراده مجلس از روز نخست همین بوده و ان‌شاءالله به همین ترتیب تداوم پیدا خواهد کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: رئیس جمهور محترم و اعضای هیات دولت هم در هفته ابتدایی مسئولیت خود با حضور‌های میدانی جدیت خود را نشان دادند و روحیه خدمت را در جامعه دمیدند.

قالیباف تصریح کرد: ما به عنوان نمایندگان مردم شریف ایران وظیفه خود می‌دانیم از این شروع امیدآفرین حمایت کنیم و تاکید می‌کنیم که در پیگیری مسائل اساسی مردم مخصوصا مواردی که در زندگی جاری مردم تأثیر مستقیم دارد، مانند مقابله با آسیب‌های مرتبط با حوزه سلامت و معیشت ناشی از بیماری کرونا، قیمت ارز، حفظ ارزش پول ملی، تامین کالا‌های ضروری مردم با قیمت مناسب، ثبات اقتصادی و توجه به مناطق محروم در کنار دولت هستیم و آماده‌ایم نیاز‌های تقنینی دولت را در جهت مصالح مردم برآورده کنیم و برای کمک به دولت وظیفه نظارتی خود را همدلانه و دلسوزانه در جهت رصد و برطرف کردن نقاط ضعف احتمالی انجام دهیم.

وی افزود: اتفاق مبارکی که در هفته گذشته صورت گرفت رهنمود‌های بسیار مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار با اعضای دولت بود که نقشه راهی روشن پیش روی دولت سیزدهم قرار داد؛ عمل به وعده‌ها همراه با تعیین روزشمار از رهنمود‌های مهمی است که تجربه نشان می‌دهد می‌تواند علاوه بر امیدآفرینی در مردم بخش‌های مختلف دولت را وادار به برنامه‌ریزی دقیق و قابل سنجش از پیشرفت کار کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تاکید بر داشتن پیوست عدالت یکی دیگر از مهم‌ترین فراز‌های این نقشه راه بود که ما در مجلس شورای اسلامی خود را مخاطب آن در تنظیم قوانین می‌دانیم و همان طور که در سال اول مجلس سعی کردیم به این مسأله توجه کنیم، تکلیف خود می‌دانیم که با حساسیت و دقت بیشتر در قانون گذاری‌ها مخصوصا در تصویب بودجه سال آینده و برنامه هفتم توسعه به آن توجهی ویژه داشته باشیم و از همه این موارد مهمتر نگاه تحول‌گرایانه ایشان با تاکید بر عقلانیت در انقلابی‌گری، ترجیح‌بند مهمی بود که علاوه بر اینکه دولت وظیفه دارد در بازسازی مدیریت‌های اجرایی کشور آن را به کار ببندندد، باید نصب العین همه دستگاه‌های دیگر و جریان‌های سیاسی و اجتماعی و رسانه‌ای قرار گیرد.

قالیباف گفت: تحولات افغانستان محور دیگری است که اشاره به آن را لازم می‌دانم؛ تحلیل‌گران دنیا با سلایق مختلف فرار ذلیلانه ارتش آمریکا را به عنوان نمادی روشن از افول قدرت بین المللی آمریکا تحلیل می‌کنند. همچنین امروز تجربه دولتمردان و مردم افغانستان پیش روی همه است؛ رها کردن کشور توسط دولت دست‌نشانده آمریکا در افغانستان و استقرار بی دردسر طالبان در سراسر آن کشور که نتیجه نارضایتی گسترده از ۲۰ سال اشغالگری آمریکا و بی‌عملی دولتی آمریکایی بود، به وضوح نشان داد که اعتماد برخی دولتمردان افغانستانی به آمریکا جهت به ارمغان آوردن پیشرفت و امنیت برای کشورشان خطایی راهبردی بود، به گونه‌ای که بعد از ۲۰ سال حاکمیت، حاکمیت یک دولتی آمریکایی علیرغم همه شعار‌ها و تصور‌های ایجادشه نه تنها این کشور هیچ پیشرفت ملموسی در زیرساخت‌های اقتصادی و رفاه عمومی نداشته است، بلکه ابتدایی‌ترین نیاز یک جامعه مدنی یعنی امنیت نیز در این کشور تامین نشده است.

وی اضافه کرد: با توجه به تحولات اخیر، ملت ایران بر حفظ حقوق دینی و انسانی مردم افغانستان از تمامی نژادها، زبان‌ها، مذاهب و برقراری امنیت سراسری و پایدار در کشور افغانستان تاکید دارد و نهایتا اراده جمهوری اسلامی ایران همان اراده مردم افغانستان خواهد بود و ما به آینده این همسایه عزیز خود امیدوار و حساس هستیم، ضمن اینکه جمهوری اسلامی ایران مدافع مردم شریف افغانستان در مقابل تلاش‌های احتمالی قدرت‌های سلطه‌گر خارجی به منظور ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی خواهد بود و برنامه‌های آن‌ها در این زمینه به دقت تحت اشراق قرار دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان ضمن تسلیت مجدد به همه محبین اهل بیت (ع) بابت ایام غم و اندوه اسارت کاروان عاشورا از همه عزاداران حسینی بابت عزاداری پرشور مراسم عزای حسینی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی تشکر می‌کنم و از همه برای توفیق خدمت خالصانه و مؤثر التماس دعا دارم.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیاسی محمدباقر قالیباف مجلس یازدهم رئیس مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۱۴۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی

با وجود اینکه قالیباف در دومین جلسه مشترک دولت و مجلس، تاکید کرده بود جلسه دیگری با دولت برگزار نخواهد شد، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، از برگزاری مجدد جلسات مشترک دولت و مجلس خبر داده است.

به گزارش خبرآنلاین، درحالی که ضرب الاجل قالیباف برای دولت رئیسی برای ارائه برنامه و راهکار‌های مدیریت بازار‌های اقتصادی، روز یکشنبه به پایان رسید نه تنها خبری از ارائه برنامه نشد، بلکه معاون رئیسی با انتشار نامه‌ای به مجلس ضمن بی توجهی آشکار به این ضرب الاجل، بر عملکرد اقتصادی دولت رئیسی با ارائه آمار‌هایی مُهر تایید زد.

قالیباف در نشست روز چهارشنبه هفته گذشته با دولتی‌ها تاکید کرده بود که جلسه سومی درکار نیست و اگر دولت در این بازه زمانی برنامه‌ای ارائه نکند، خود مجلس دست به کار خواهد شد، با این وجود، اما روز گذشته حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، در گفتگویی که با ایسنا داشت، با اشاره به برگزاری دو جلسه با حضور مقامات دولتی در مجلس شورای اسلامی برای بررسی مسائل ارزی در کشور مدعی شد حتما جلسات مشترک دولت و مجلس مجددا برگزار خواهد شد.

حاجی بابایی البته این را هم گفت که «تاکنون طی دو جلسه مهم با مقامات دولتی درباره ارز بحث و گفتگو کردیم و نظرات خود را گفتیم و نظرات دولت را نیز شنیدیم و در نهایت نیز قرار شد تا دولت راهکار‌هایی را که مورد توافق دولت و مجلس است و می‌توانند مشکلات را حل کنند، اتخاذ نماید.»

سکوت معنادار قالیباف

از سوی دیگر با اینکه تصور می‌شد با پایان ضرب الاجل تعیین شده برای دولت و نامه معاون رئیسی به مجلسی ها، قالیباف وارد فاز پاسخگویی شود، اما او در هیچ کدام از جلسات علنی این هفته مجلس اشاره‌ای به این واکنش دولت و پایان مهلت تعیین شده برای دولتمردان نداشت.

موضوعی که این احتمال را به ذهن متبادر کرده است که یا توافقی دیگر به مثابه توافق گذشته بین دولت و مجلس در پشت پرده صورت گرفته است یا قالیباف در فضایی که تحت فشار زیاد از سوی تندرو‌های نزدیک به دولت قرار دارد نمی‌خواهد این فضا را علیه خود تشدید کند.

گفتنی است که دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه، ۵ اردیبهشت ماه، با حضور وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و معاون پارلمانی دولت و محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددی مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش‌ها در مجلس برگزار شده بود.

محمد باقر قالیباف، در این جلسه با اشاره به تورم کالا‌های اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکرد‌های اقتصادی در این زمینه، گفته بود؛ «به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد. ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه (۹ اردیبهشت) برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم، اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.»

دیگر خبرها

  • فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات تهران
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • اعضای شورای اسلامی فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری
  • اعلام شد؛‌فهرست مشترک جبهه پایداری و شانا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • لیست نهایی جبهه انقلاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • لیست نهایی جبهه انقلاب جهت مرحله دوم انتخابات مجلس اعلام شد
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد
  • رادان: ضرباتی به نقشه شوم دشمن زدیم که در آینده مشخص می‌شود
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی