Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، لولوة خاطر، معاون وزیر خارجه قطر در گفت‌وگو با فارن پالسی که امروز، چهارشنبه منتشر شد، گفت: طالبان درک می‌کند که نیاز دارد از سوی جهان به رسمیت شناخته شود. از این رو می‌خواهد دیده شود کما اینکه آنها عملا تغییر کرده‌اند.

خاطر اشاره کرد، عکس گرفتن گروه طالبان با برخی پزشکان زن، همراه با پرچم افغانستان، حفظ کارمندان رده دوم، عدم اخراج هیچ‌یک از کارمندان کاخ ریاست‌جمهوری همه اموری هستند که بر این فرضیه تاکید می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام وزارت خارجه قطر توضیح داد: دوحه به طالبان اطلاع داده در حال حاضر هیچ دلیلی برای شتاب جهت به رسمیت شناخته شدن نیست؛ اما در عین حال نیاز به تعامل با آن نیز وجود دارد.

این مسؤول قطری گفت، عکس مایک پامپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا در کنار ملاعبدالغنی برادر، رئیس دفتر سیاسی طالبان در حین امضای توافقنامه دوحه به منزله موافقت واشنگتن با اقدامات طالبان یا رویکرد حکومتداری آنها و ارزش‌هایشان نبود؛ اما آن این معنی را داشت که آنها به شکل پرگماتیکی برای تحقق اهداف مهم تلاش می‌کنند.

او ادامه داد: در حال حاضر نیاز مهمی به تعامل با طالبان نه لزوما با به رسمیت شناختن آنها وجود دارد و این ممکن است زیرا افغانستان به کمک‌های انسانی نیاز دارد.

او اشاره کرد: طالبان آماده تسهیل ورود کمک‌ها بدون مداخله در توزیع آنهاست و عملا این‌گونه با کمک‌های آژانس‌های سازمان ملل تعامل کرده است.

خاطر تاکید کرد: باید طرح نقشه راه ویژه‌ای تعیین شود که مشخص کند درخواست جهان از طالبان چیست؟ او اضافه کرد: همه بیانیه‌هایی صادر کردند که خواستار آموزش زنان درباره دولت فراگیر هستند؛ اما سندی بین‌المللی و قابل تکیه کردن نیست که مشخص کند طالبان باید چکار کند؟ دستور کار مربوط به آن چیست؟ اگر طالبان به این خواست‌ها پایبند باشد، چه چیزی به دست می‌آورد.

خاطر گفت: عدم وجود این دیدگاه مشخص و تعیین شده مساله را پیچیده‌تر می‌کند و امیدواریم طالبان به تعهداتش عمل کند.

این مقام وزارت خارجه قطر تصریح کرد: به نظر آنها از تجربه گذشته درس گرفته‌اند. به خصوص که آنها در مذاکرات با آمریکا شرکت کردند و ما آنها را با درک‌ بیشتر و آغوشی بازتر نسبت به دیگران یافتیم.

این مسؤول تاکید کرد: به صراحت به آنها گفتیم دولتی که اعلام کردید در سطح توقعات نبود. همچنین به آنها گفتیم کشور ما اکثرا مسلمان است مثل اندونزی و مالزی با وجود آن زنان به حقوق خود در اشتغال و آموزش دست می‌یابند.

این اظهارات مقام قطر در حالی است که قطر به میانجی‌گری‌هایش درباره توافق جهانی از بابت افغانستان ادامه می‌دهد؛ افغانستانی که اوضاعش با تسلط طالبان پیچیده‌تر شده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۱۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب‌اله آسوده، در مراسم گرامیداشت مقام استاد شهید مطهری و روز معلم در کرمانشاه، افزود: همکاری ۴۰ ساله کمیته امداد و وزارت آموزش و پرورش در جشن مهم با محوریت علم و دانش و دانایی با نام جشن عاطفه‌ها قابل تقدیر است.

وی با تاکید بر اینکه از ظرفیت بالای مردم خیر در کمک به دانش‌آموزان نیازمند باید استفاده بهینه شود، اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف، تحت حمایت کمیته امداد هستند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد تصریح کرد: آنچه امروز توقع محرومان است، فرصت تلاش و معاش در شرایط سخت اقتصادی امروز است و در همین راستا تعداد زیادی از استعدادهای برتر در خانواده‌های محروم با کمک کمیته امداد به کارآفرینی رسیده‌اند و برای افراد جامعه ایجاد شغل کرده‌اند.

آسوده گفت: آنچه که در جامعه ما در فرهنگ نوجوانان تحت حمایت باید برجسته شود، هویت‌بخشی به استعداد عقلی و فکری و استعداد انقلابی و دینی است که نقش معلمان عزیز با بینش فرهنگی و اقتصادی توامان در این زمینه بسیار مهم است.

وی با اشاره به حمایت از ایتام توسط دانش‌آموزان و معلمان نیکوکار خاطرنشان کرد: تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار حامی در سراسر کشور ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین را حمایت می‌کنند که حدود ۱۰ درصد از این حامیان زیر ۲۰ سال هستند.

کد خبر 6093782

دیگر خبرها

  • یوروویژن ۲۰۲۴ زیر سایه تهدیدات تروریستی؛ همه آنچه باید درباره بزرگترین رویداد موسیقی زنده جهان دانست
  • چند آموزه‌ مهدوی در دعای عهد و ندبه‌ ی امام صادق (ع)
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت
  • خدا نیت‌های ما را هم خریدار است + فیلم
  • آنچه درباره امام صادق‌(ع) کمتر شنیده‌اید
  • سرگیجه بزرگ!
  • تبلیغ جامع، شامل ۴ رکن مهم است
  • ویژگی جدیدی که به ChatGPT اضافه شد
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • حمایت از ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین در کشور